A+ A A-

HIBÁZTUNK.

...De javítottuk a hibát!

Javítottuk a hibát - ViharpárducAz a helyzet, hogy - mint minden könyvben, a Viharpárducban is előfordulnak hibák, elgépelések, bár a szerkesztés és lektorálás során mindent elkövettünk, hogy ezek számát minimálisra csökkentsük.

Ennek ellenére, rögtön a könyv elején benn maradt egy "bibis" mondat.

A szerző saját szavaival: "Finoman szólva is, jó nagy hülyeséget sikerült írnom!"

Mivel az Underground Kiado rendelésre nyomtat könyvet, így az ezután rendelt és készítésre kerülő kötetekben ez a hiba már nem lesz benne, de a megjelenéskor elkészült 30 példány (plusz a hiba észrevételéig rendelt és legyártásra került néhány kötet) még tartalmazza.

Szóval ha a Te könyvedben a lentiek szerint szerepel az a bizonyos mondat, akkor gratulálunk, mert limitált szériás példányod van!

Na de mi ez a hiba? Íme a szóban forgó rész:

"A szép szőke lány valószínűleg nem az eszével kápráztatta el a főnökünket, mert bár nagyszerű érzékkel választotta ki a ruhájához illő rúzst és körömlakkot, az adatnyilvántartó bázis kezelése a sokadik magyarázat után is gondot okozott neki. Evelyn próbált türelmes lenni vele, de néha az volt az érzése, hogy ha a lány nem rendelkezne a fény felé fordulás képességével, akkor háttal ülne a monitornak."

Igen, tudjuk. ADATNYILVÁNTARTÓ BÁZIS nincs, csak NYILVÁNTARTÓ ADATBÁZIS.


És Te? Mit mondanál?

Kövess minket Facebook-on!