A+ A A-

Hírek: friss infók, aktualitások

Infó a könyvhöz, a szerzőhöz és a webshophoz kapcsolódó dolgokról.


Egy mese elkezdődött

Immár itt is olvasható fantasy novellám, Kótyomfitty, a varázsló inasa címmel.

Boldog karácsonyt mindenkinek!


A második kötet készülőben!

A várható megjelenés pontos idejét még jótékony homály fedi, de az már biztos, hogy a könyv címe A Viharpárduc kölyke, és nem igazán az előző könyvben megismert történet folytatásáról van szó, sokkal inkább önálló kötetről. Természetesen, azért lesznek benne az első részből megismert szereplők is.

A történet alapvonala: 100 év telt el Magnán a Viharpárduc Éjszakája óta, innen indul a cselekmény - ott. Azonban ezúttal párhuzamosan nyomon követhetjük majd a Földön történteket is, egy nagyszabású verseny és az azt támadó szabotázs akció révén. A sztori most is elágazik és több szálon fut, azonban...

Khm, ennél egyelőre nem mondhatunk többet. Maradjunk annyiban, hogy lesz izgalom itt is bőven!


Megújultunk!

Ahogyan ígértük:

 

Elindult a Viharpárduc Online megújult webáruháza, amelyben már bővebb választékkal várunk minden kedves vásárlót.

Egyúttal érzékeny búcsút vettünk a régi design-tól is.

Pápá, öreg macska!

 

 


Mancslenyomatok, avagy a változás szele

Nem tűntünk el, csupán azért ez a nagy csend, mert jelentős változások vannak készülőben. A honlapot új alapokra helyezzük és egyúttal új, modernebb köntöst is kap, amelyben már a mobil eszközökön is olvasható formában fog megjelenni.

Ám ez még nem minden! A termékkínálat is bővül, s hamarosan sokkal több könyvből válogathatnak a rendelési hajlammal rendelkezők. No meg néhány plusz anyag is felkerül a honlapra. És ezen kívül még...

Khm, mindent azért mi sem árulhatunk el előre. Figyeld a híreket, kövess bennünket Facebook-on, és meglátod!


Készíts háttérképet a könyv szereplőivel!

Itt az alkalom, hogy megmutasd, milyen jól bánsz az ecsettel, zsírkrétával, ceruzával vagy épp a billentyűzettel és egérrel. Háttérkép készítő pályázat! (Lezárult)


Írd meg nekünk!

Te már megvetted, annak rendje és módja szerint elolvastad a könyvet?

Ebben az esetben mi... Egy mondatot kérünk tőled!


Ne maradj le!

 
Ha szemfüles és gyors vagy, most még olcsóbban veheted meg nálunk a könyvet!
 

Ez az akciós ajánlat már lezárult, de ne búsulj, ha netán lemaradtál róla: lesznek még ehhez hasonló kedvezményes ajánlataink a jövőben is. Sasold a híreket!


HIBÁZTUNK.

...De javítottuk a hibát!

Javítottuk a hibát - ViharpárducAz a helyzet, hogy - mint minden könyvben, a Viharpárducban is előfordulnak hibák, elgépelések, bár a szerkesztés és lektorálás során mindent elkövettünk, hogy ezek számát minimálisra csökkentsük.

Ennek ellenére, rögtön a könyv elején benn maradt egy "bibis" mondat.

A szerző saját szavaival: "Finoman szólva is, jó nagy hülyeséget sikerült írnom!"

Mivel az Underground Kiado rendelésre nyomtat könyvet, így az ezután rendelt és készítésre kerülő kötetekben ez a hiba már nem lesz benne, de a megjelenéskor elkészült 30 példány (plusz a hiba észrevételéig rendelt és legyártásra került néhány kötet) még tartalmazza.

Szóval ha a Te könyvedben a lentiek szerint szerepel az a bizonyos mondat, akkor gratulálunk, mert limitált szériás példányod van!

Na de mi ez a hiba? Íme a szóban forgó rész:

"A szép szőke lány valószínűleg nem az eszével kápráztatta el a főnökünket, mert bár nagyszerű érzékkel választotta ki a ruhájához illő rúzst és körömlakkot, az adatnyilvántartó bázis kezelése a sokadik magyarázat után is gondot okozott neki. Evelyn próbált türelmes lenni vele, de néha az volt az érzése, hogy ha a lány nem rendelkezne a fény felé fordulás képességével, akkor háttal ülne a monitornak."

Igen, tudjuk. ADATNYILVÁNTARTÓ BÁZIS nincs, csak NYILVÁNTARTÓ ADATBÁZIS.


Olvasói levél

 

Ma hajnalban landolt egy olvasói levél az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. postaládában, amelyből idéznénk egy részletet:



"Nem igazán vagyok oda a fantasy műfajért, de ajándékba ezzel a könyvvel lepett meg egy ismerősöm a születésnapomra. Nagy levegőt vettem, mert ha már könyvet kap az ember, hát az a minimum, hogy elolvassa, még ha nem is tetszik neki. A kötet felénél tartottam, amikor feltűnt, hogy a családtagjaim ott állnak a szobában körülöttem és engem néznek, fura mosollyal az arcukon. Mint kiderült, szóltak hozzám, kérdeztek ezt-azt, de meg sem hallottam, annyira elmélyedtem az olvasásban. Észre sem vettem, hogy eltelt közben több óra. 46 éves fejjel kaptam egy olyasfajta élményt a fantasyk világából, ami teljesen elvarázsolt, pedig engem aztán nem könnyű elvarázsolni mesékkel. Köszönöm, és kíváncsian várom Rita Horseyes következő könyvét!"

Köszönjük Péternek a kedves levelet, a kérdéseire pedig e-mailben megy a válasz.


Könyvajánló

Felkerült az oldalra Tóth Éva könyvajánlója az ekultura.hu honlapról. Írása a Publikációk menüpont alatt olvasható.


Hordd el magad! ...vagy add ajándékba

A mai naptól rendelhető az első, Viharpárduc "Original" póló! Terveink szerint majd lesznek további változatok is a későbbiekben, de egyelőre a könyv borítóterve alapján készült modell érhető el.


Elvesztettük... Kinél lehet?

Elveszítettük a ViharpárducotCsatlakozva a "Veszíts el egy könyvet" mozgalomhoz, óvatlanul elveszítettünk mi is egy könyvet, mégpedig meglepő módon a Viharpárduc egy esőállóvá csomagolt példányát. A könyv Budapesten, a XX. kerületben lévő Intersparhoz vezető út egyik padján maradhatott nagy valószínűséggel benne egy kis cetlivel, amelyen a Megtalálónak boldog új évet és kellemes olvasást kívánunk, valamint kérjük őt, hogy a regény elolvasása után ossza meg véleményét az olvasottakról a vendégkönyvben.


Interjú a szerzővel

Felkerült a honlapra egy új menüpont, ahol a fantasy könyvhöz és az írónőhöz kapcsolódó publikációk, interjúk, egyéb anyagok lesznek elérhetők. Egy interjú már olvasható is, amit Pap. F. Éva készített a szerzővel.


Háttérképek

Felkerült egy újabb háttérkép az Ez+Az menüpont alá, ahol egyéb érdekességeket is találsz.


Nincs vége...

Örömmel jelentjük, hogy az írónő nekifogott a második kötetnek. Egyelőre sejtelmünk sincs, miről fog szólni, mivel mi már ismerjük az első könyv végét. De annál kíváncsibban várjuk!


És Te? Mit mondanál?