A+ A A-

Olvasói vélemények


"Ennek a könyvnek a befejezésére garantáltan sokáig fogsz emlékezni!"

S. Zsolt


"...az utolsó oldalakon olyan információk bukkantak fel, amelyek teljesen más megvilágításba helyezték az összes eseményt, az okozott döbbenettől pedig a padlón koppant az állam."

Tóth Éva (Könyvek Erdeje, ekultura.hu)


"Tetszett, hogy több szálon fut a történet, és minden szereplőért külön-külön izgulhatok."

Claryss


"Rendesen mellbevágott a vége. Az írónő elvetemült és meglepő fordulattal zárta a regényt."

Kovács Peti


"Lebilincselő történet, olvastatja magát, szerethetőek /gyűlölhetőek a karakterek, a befejezés pedig tényleg váratlan. Imádtam!"

Szeg Tamás


"Nagyon tetszett a történet és az elmesélésének stílusa is, sokszor nem bírtam megállni mosolygás nélkül egy-egy beszúrt kis megjegyzésnél. A karakterek még nagyon sokáig ott fognak motoszkálni a fejemben (némelyikőjüket igazán megkedveltem, másikuk története miatt fogott meg) csakúgy mint a befejezés, ami számomra igen elgondolkodtató volt."

Paál István


 "Úristen, hogy lehet ennyi szereplőt vezényelni egyszerre, ilyen tök jól?!"

Németh Petra


"Nagyon tetszett, nagyon jó könyv!!! Két nap alatt kiolvastam, nem bírtam letenni. És most szomorú vagyok, hogy vége légyszi minél hamarabb írd meg a következőt!"

Vamp girl


"Basszus. Basszus, basszus, basszus, basszuuuus!"

Fehér Nyúl


"Olvastam mások véleményét meg kritikákat mielőtt beszereztem a könyvet és nekifogtam de erre akkor sem számítottam. Brutál jó."

Balogh Petya


 

És Te? Mit mondanál?

Ez az oldal az Olvasók által beküldött véleményekből készül - s ehhez a Te segítséged is kérjük.


Ha már olvastad a könyvet, kérjük, hogy összegezd egy mondatban (üsse kavics, lehet több mondat is) a véleményed róla! Milyen érzést váltott ki belőled, tetszett/nem tetszett a történet, szeretted/utáltad a befejezést, stb.

Küldd el nekünk az info@viharparduc.hu címre, s írd meg azt is, hogy kiírhatjuk-e a teljes neved, vagy csak keresztnévvel, esetleg fantázianévvel kívánsz szerepelni!

Köszönjük!
ui: A spoiler tartalmat mellőzzük :)