A+ A A-

Hírek: friss infók, aktualitások

Infó a könyvhöz, a szerzőhöz és a webshophoz kapcsolódó dolgokról.


A második kötet készülőben!

A várható megjelenés pontos idejét még jótékony homály fedi, de az már biztos, hogy a könyv címe A Viharpárduc kölyke, és nem igazán az előző könyvben megismert történet folytatásáról van szó, sokkal inkább önálló kötetről. Természetesen, azért lesznek benne az első részből megismert szereplők is.

A történet alapvonala: 100 év telt el Magnán a Viharpárduc Éjszakája óta, innen indul a cselekmény - ott. Azonban ezúttal párhuzamosan nyomon követhetjük majd a Földön történteket is, egy nagyszabású verseny és az azt támadó szabotázs akció révén. A sztori most is elágazik és több szálon fut, azonban...

Khm, ennél egyelőre nem mondhatunk többet. Maradjunk annyiban, hogy lesz izgalom itt is bőven!


Megújultunk!

Ahogyan ígértük:

 

Elindult a Viharpárduc Online megújult webáruháza, amelyben már bővebb választékkal várunk minden kedves vásárlót.

Egyúttal érzékeny búcsút vettünk a régi design-tól is.

Pápá, öreg macska!

 

 


Mancslenyomatok, avagy a változás szele

Nem tűntünk el, csupán azért ez a nagy csend, mert jelentős változások vannak készülőben. A honlapot új alapokra helyezzük és egyúttal új, modernebb köntöst is kap, amelyben már a mobil eszközökön is olvasható formában fog megjelenni.

Ám ez még nem minden! A termékkínálat is bővül, s hamarosan sokkal több könyvből válogathatnak a rendelési hajlammal rendelkezők. No meg néhány plusz anyag is felkerül a honlapra. És ezen kívül még...

Khm, mindent azért mi sem árulhatunk el előre. Figyeld a híreket, kövess bennünket Facebook-on, és meglátod!


Készíts háttérképet a könyv szereplőivel!

Itt az alkalom, hogy megmutasd, milyen jól bánsz az ecsettel, zsírkrétával, ceruzával vagy épp a billentyűzettel és egérrel. Háttérkép készítő pályázat! (Lezárult)


És Te? Mit mondanál?